Суп стане ситнішим, якщо подавати його з шматочками обсмаженої курячої грудки або креветками.
Крем – суп з гарбуза. Складові:
- Гарбуз 400 г.,
- Бульйон (курячий або овочевий) 2 склянки,
- Вершки 200 мл.,
- Імбир (мелений) 1/2 ч. л.,
- Сир (з блакитною пліснявою) 150 г.,
- Зелень (для подачі) 1 ст. л.,
Процес приготування гарбузового крем – супу з сиром:
- Гарбуз очистити, нарізати на кубики і відварити в бульйоні до м’якості разом з імбиром.
- Додайте сир і занурювальним блендером акуратно доведіть суп до стану пюре.
- Перелийте в каструлю, додайте вершки, перемішайте і доведіть до кипіння.
- Зніміть з вогню і подавайте суп гарячим, прикрасивши зеленню.