Крем-суп з гарбуза. Рецепт

Суп стане ситнішим, якщо подавати його з шматочками обсмаженої курячої грудки або креветками.

Крем – суп з гарбуза. Складові:

  • Гарбуз 400 г.,
  • Бульйон (курячий або овочевий) 2 склянки,
  • Вершки 200 мл.,
  • Імбир (мелений) 1/2 ч. л.,
  • Сир (з блакитною пліснявою) 150 г.,
  • Зелень (для подачі) 1 ст. л.,
крем суп з гарбуза приготування
Крем-суп з гарбуза дуже поживний та корисний

Процес приготування гарбузового крем – супу з сиром:

  • Гарбуз очистити, нарізати на кубики і відварити в бульйоні до м’якості разом з імбиром.
  • Додайте сир і занурювальним блендером акуратно доведіть суп до стану пюре.
  • Перелийте в каструлю, додайте вершки, перемішайте і доведіть до кипіння.
  • Зніміть з вогню і подавайте суп гарячим, прикрасивши зеленню.

Читайте також:  Котлети з моркви? Легко!

Вам може сподобатись:

котлети з моркви

Котлети з моркви? Легко!

Піджарені котлети з моркви для легкого перекусу або закуски, яскраві, ошатні, смачні. Інгредієнти для котлет …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *