Котлети з моркви? Легко!

Піджарені котлети з моркви для легкого перекусу або закуски, яскраві, ошатні, смачні.

Інгредієнти для котлет з моркви:

  • 700 г. моркви,
  • 2 яйця,
  • маленька головка ріпчастої цибулі,
  • 2 зубчики часнику,
  • 1 столова ложка майонезу,
  • 30 г. борошна,
  • сіль за смаком,
  • олія для смаження.

Котлети з моркви: рецепт приготування

  1. Моркву тремо на дрібній тертці або середній, солимо за смаком, перемішуємо, залишаємо на 10-15 хвилин.
  2. Дуже дрібно подрібнюємо цибулю і часник.
  3. Моркву віджимаємо. Якщо морква дала сік, зливаємо його, він нам для котлет не знадобиться.
  4. Додаємо цибулю-часник, борошно, яйця і майонез, перемішуємо. Морквяний фарш готовий. Ми залишаємо його під кришкою хвилин на 10 (нехай борошно візьме зайву вологу і набубнявіє, щоб котлетки тримали форму).
  5. Змащуємо сковороду маслом і обсмажуємо котлети з моркви до скоринки по парі хвилин з кожного боку. Перекладаємо їх в форму для запікання і відправляємо в духовку доходити при 180 градусах С на 20-25 хвилин.

Морквяні котлети готові. Подаємо з соусом і зеленню. Смачного!

Читайте також:  Грибний крем - суп. Рецепт

Вам може сподобатись:

торт з маком

Лимонний торт з маком

Дуже простий, дуже домашній тортик може випадково придуматись ввечері, якщо у вас завалялися лимони, пакетик …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *