Мафіни з моркви можна приготувати в двох варіантах: більш ситні з сиром або солодкі на десерт. Можна використовувати кукурудзяну або рисову муку, якщо у вас є непереносність глютену.
Складові для мафінів з моркви:
- Морква 3 шт.
- Борошно 3/4 склянки
- Яйця 2 шт.
- Сіль 1 щіпка
- Сир 3/4 склянки
- Оливкова олія 3/4 склянки
- Коріандр 1 щіпка
- Перець (чорний) 1 щіпка
Процес приготування мафінів з моркви:
- Моркву натріть на самій дрібній тертці.
- Змішайте з іншими інгредієнтами до однорідної маси.
- Викладіть в змащені формочки для мафінів і випікайте при температурі 200 градусів близько 45 хвилин.