Грибний крем – суп. Рецепт

Другий прийом їжі не менш важливий, ніж перший. Як правило, сидячи на роботі, всі з нетерпінням чекають настання обіду, щоб поласувати гарячою їжею: ароматним супом або просто перекусити салатом. Такий перекус теж повинен бути здоровим! В цьому випадку підійдуть базові рецепти правильного харчування, наприклад, грибний крем – суп.

Крем – суп грибний. Рецепт приготувння:

  • 500 г. грибів (краще печериць);
  • 600 г. картоплі;
  • 200 г. цибулі;
  • 1, 5 л. овочевого бульйону;
  • Стакан молока / 20% вершків;
  • Сіль / перець / приправи за смаком.

Грибний крем – суп можна варити і на м’ясному, і на овочевому бульйоні. Оскільки суп дієтичний, то бульйон буде овочевим. Для цього необхідно відварити цибулину, морквину, картоплю і селеру, приправити парою горошин перцю і сіллю. Після того як овочі зварилися їх можна прибрати, за винятком картоплі.

крем - суп грибний обід
Грибний крем – суп це смачна та здорова їжа

Цибулину дрібно покришити і обсмажити на сухій сковороді до прозорого кольору, додати краплю води і залишити на малому вогні.

Паралельно нарізати гриби пластинками, додати до цибулі, посолити і поперчити. Обсмажити до випарювання всієї рідини.

Читайте також:  Лимонний торт з маком

Далі обсмажені гриби з цибулею необхідно додати до картоплі з овочевим бульйоном і змішати блендером до однорідної маси. В отриману масу влити вершки і молоко. Грибний крем – суп можна присолити за смаком і довести до кипіння.

Вам може сподобатись:

котлети з моркви

Котлети з моркви? Легко!

Піджарені котлети з моркви для легкого перекусу або закуски, яскраві, ошатні, смачні. Інгредієнти для котлет …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.