Готуємо куряче філе з овочами

Нам знадобиться:

  • куряче філе – 600 г.
  • болгарський перець – 2 шт
  • помідор – 1 шт
  • сир – 100 г.
  • зелень – 0,5 пучка
  • сметана – 2 ст.л майонез – 2 ст.л
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець – за смаком

Поєднання курки і овочів дуже гармонійне, стиглі овочі роблять сухе куряче філе соковитим. Куряче філе з овочами в духовці виходить дуже соковитим, підходить для повноцінного прийому їжі, відмінно виглядає на святковому столі.

Приготування курячого філе з овочами:

  1. Підготувати всі інгредієнти – куряче філе помити і обсушити, з перцю витягти насіння і помити його.
  2. Філе порізати уздовж на порційні шматки (кожне на 3 частини), злегка відбити, приправити сіллю і перцем і залишити на 15 хвилин.
  3. Болгарський перець і помідор ріжемо кубиками, половину від зазначеного в інгредієнтах перцю тремо на середній тертці, зелень дрібно рубаємо. У глибокій мисці змішуємо перець, помідори, сир, зелень, додаємо сметану і майонез, солимо, перчимо і все ретельно перемішуємо.
  4. Форму для запікання змащуємо рослинним маслом і викладаємо туди шматки філе, зверху на філе викладаємо начинку з овочів. Решту 50 грам сиру тремо на дрібній тертці і присипаємо ним зверху начинку з овочів. Відправляємо філе з овочами в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Готове філе дістаємо з духовки, посипаємо нарізаною зеленню і подаємо до столу.
Читайте також:  Рецепт вівсянки з сиром

Куряче філе з овочами в духовці готово! Відмінний рецепт, хоч на кожен день, хоч на свято! Смачного!

Вам може сподобатись:

котлети з моркви

Котлети з моркви? Легко!

Піджарені котлети з моркви для легкого перекусу або закуски, яскраві, ошатні, смачні. Інгредієнти для котлет …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *