Корисні страви

Гриби в сметанному соусі

гриби в сметані

Цей рік видався грибним і тому стільки простору для експериментів в приготуванні страв з ними. Так, просто смажені гриби смачні самі по собі, але ви ще не пробували гриби в сметанному соусі.Цей соус залишить незабутній слід на ваших смакових рецепторах і, впевнена, ви захочете повторити цю страву знову і знову. …

Читати повністю »

Завиванець з маком, як у дитинстві

завиванець з маком

Ніжний, пухнастий м’якуш, трохи шаруватий за рахунок формування з трьох рулетиків. І тонка, чарівно пружна скоринка, щедро присипана маком. Тепло, затишно, дуже-дуже смачно. Завиванець з маком: інгредієнти опара: 225 г. пшеничного борошна вищого гатунку,120 г. води,5 г. свіжих дріжджів. тісто: вся опара,275 г. пшеничного борошна вищого гатунку,130 г. води,30 г. …

Читати повністю »

Котлети з моркви? Легко!

котлети з моркви

Піджарені котлети з моркви для легкого перекусу або закуски, яскраві, ошатні, смачні. Інгредієнти для котлет з моркви: 700 г. моркви,2 яйця,маленька головка ріпчастої цибулі,2 зубчики часнику,1 столова ложка майонезу,30 г. борошна,сіль за смаком,олія для смаження. Котлети з моркви: рецепт приготування Моркву тремо на дрібній тертці або середній, солимо за смаком, …

Читати повністю »

Лимонний торт з маком

торт з маком

Дуже простий, дуже домашній тортик може випадково придуматись ввечері, якщо у вас завалялися лимони, пакетик маку і уламки білого шоколаду. Печемо вологі ванільні коржі з великою кількістю лимонного соку і вираженою кислинкою.Творимо густий заварний крем з меленим маком і цедрою. Збираємо все це разом і покриваємо розтопленим білим шоколадом. А …

Читати повністю »

Яблучні кекси за годину

яблучні кекси

Звабливий аромат кориці і яблук не залишить байдужим нікого у всій окрузі. Це одна з найпрекрасніших страв, подарована нам осінню. інгредієнти 300-350 г. кисло-солодких щільних яблук (вага без серцевини і шкірки),2.5 ст.л. цукру + 1/2 ст.л. кориці для яблук,150 г. борошна,50 г. білого борошна,150 г. цукру,100 мл. рослинної олії,2 яйця.50 …

Читати повністю »